diumenge, 14 de gener del 2018

Comunicat de la Presidència del Cantó d'Efrîn, Rojava

Després de l'acord d'Astana sobre l'establiment de les àrees de des escalfament que incloïen les fronteres del cantó d'Efrîn, l'estat turc va donar grans reforços militars a la governació d'Idlib en cooperació amb Jabhat al-Nusra amb el pretext de ser àrees de desglaç.

Des del primer dia, les faccions armades s'han dirigit contra els pobles que es troben a les afores del cantó d'Efrîn, van provocar danys físics i físics. Després que l'estat turc va fracassar en voler persuadir a Rússia i al món a no trobar-se als representants del nord de Síria a Sochi, i des de fa dos dies, l'estat turc s'ha dirigit altra vegada contra els pobles del cantó d'Efrîn de tots els bàndols des de les terres turques amb armes pesades. El bombardeig va provocar el desplaçament dels civils dels seus pobles, i això encara està en curs.

Nosaltres, al cantó d'Efrîn, demanem a totes les forces regionals que s'activen a la zona, a totes les institucions internacionals i a les organitzacions de drets humans dur a terme el seu paper i evitar que l'estat turc dirigeixi els atacs contra els civils i les zones segures.

Nosaltres, al cantó d'Efrîn, no ens fem responsables dels resultats, ja que usaríem el nostre dret en la defensa legal, i demanem a la nostra gent de tot el món donar suport a la nostra gent al cantó d'Efrîn.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada