diumenge, 21 de gener del 2018

Comunicat íntegre de les SDF sobre els combats amb les forces invasores turques

Turquia intenta realitzar els seus plans a la regió enganyant als pobles de la mateixa. L'exèrcit d'ocupació turc, amb els mercenaris que fa temps que s'estanentrenant a Turquia, vol sembrar les llavors de l'hostilitat entre les entitats àrabs i kurds d'Efrîn.

L'exèrcit d'ocupació turc i els seus mercenaris van intentar envair parts d'Efrîn sota la força aèria turca, tancs i bombardejos d'artilleria. Les nostres forces han estat realitzant una operació especial sobre tropes turques i terroristes en les últimes hores. Atès que l'operació i els enfrontaments segueixen en gran mesura, els resultats actuals són els següents;

L'operació s'ha realitzat en cinc àrees diferents. Els pobles de Adah Manli, Shadia i Surka del districte de Raju i el districte de Shinkal del districte de Bulbul (Bilbil) han estat eliminats de les tropes turques i de mercenaris. S'estan produint enfrontaments intensos en algunes zones de la zona fronterera. L'exèrcit d'ocupació turc i els intents de mercenaris d'entrar a Afrin van tornar a fracassar.

L'exèrcit d'ocupació turc, que no va avançar cap a Efrîn sobre el terreny, va tornar a atacar civils amb múltiples atacs aeris. El bombardeig realitzat al camp de refugiats de Rubar per a persones refugiades* i desplaçats interns, el poble de Jilbir del districte de Sherawa i la zona que envoltava el centre de la ciutat d'Afrin va causar moltes morts civils.

L'exèrcit d'ocupació turc ha atacat el barri de Reyhanli a la mateixa ciutat d'Hatay per legitimar la massacre en curs i culpar-ne les nostres forces. Una vegada més, insistim que no tenim res a veure amb el bombardeig dels assentaments civils. Mai ens dirigim al territori fora de les nostres fronteres.

Tornem a insistir que els rumors de les xarxes socials i les denúncies presentades per alguns mitjans de comunicació no haurien de ser confiats, tret que s'hagin confirmat oficialment per les declaracions del Comandament General. El Comandament General de les SDF mantindrà al públic actualitzat sobre els resultats de la batalla i la resistència.

Durant els enfrontaments que encara segueixen una sèrie de tropes turques i els seus mercenaris van morir. Una declaració detallada sobre els resultats dels atacs i la nostra resistència es publicarà més endavant.

Comandament general de les Forces Democràtiques Sirianes (Syrian Democratic Forces, SDF) | 21 de gener de 2018

* 20.000 persones refugiades han estat acollides per Efrîn en aquest camp.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada