dilluns, 1 de gener del 2018

Missatge d'any nou de la KCK: Les forces despòtiques, autoritàries i centralistes no obtindran cap resultat

2017 es va convertir en un any de gran lluita pels pobles de Kurdistan i Orient Mitjà que van portar a terme el combat perquè la llibertat prevalgués en la Tercera Guerra Mundial centrada a l'Orient Mitjà. Els pobles de Bakurê (nord) Kurdistan i el nord de Síria van liderar la lluita per la llibertat i la democràcia amb l'esforç que han desenvolupat. Les revoltes a Bashurê (Sud), Kurdistan i l'Iran a fins d'any han manifestat el desig de tots els pobles de l'Orient Mitjà de tenir una vida lliure i democràtica. La revolució democràtica desenvolupada al Kurdistan en el camí del líder Apo (Abdullah Öcalan) s'ha estès a tot l'Orient Mitjà. Les lluites revolucionàries democràtiques basades en el paradigma de la societat democràtica ecològica llibertària de Llegeixi continuaran sent l'esperança dels pobles durant 2018 també.

Les forces despòtiques, autoritàries i centralistes de l'Orient Mitjà no obtindran cap resultat, sense importar com cruelment puguin atacar la lluita de la gent per la llibertat i la democràcia. La història i la societat s'han aixecat al Pròxim Orient. Els governs feixistes en països com Turquia no poden aconseguir un resultat malgrat tots els seus esforços per oprimir la lluita de la gent per la llibertat. Malgrat el fet que Turquia s'ha convertit en el centre reaccionari i el despotisme a l'Orient Mitjà, el govern de l'AKP-MHP està travessant el seu període més feble, tant que fins i tot ells tenen por a la seva pròpia ombra. Una mínima crítica i moviment popular sacseja el feixisme de l'AKP-MHP. Aquest feixisme produeix el seu propi fi a mesura que augmenta la seva repressió ".
El poble kurd i els cercles democràtics de Turquia van donar una gran lluita durant l'any 2017. Guerriller va derrotar els atacs d'aniquilació amb la resistència de autosacrifici que van muntar, i va portar a l'estat turc a la vora del col·lapse econòmic, social i polític. Tot i que el feixisme AKP-MHP fa tot el possible per evitar el seu col·lapse intensificant el seu xovinisme, la lluita per desenvolupar-se durant 2018 contrarestarà aquest xovinisme i provocarà la fi del govern de l'AKP.

Els pobles de l'Orient Mitjà volen desfer-se de governs despòtics, autoritaris i centralistes. L'aixecament de persones fins i tot en les àrees d'opressió més cruel manifesta el fet que tals governs no podran sobreviure. Tots els governs autoritaris centralistes, el govern feixista de l'AKP-MHP en primer lloc, arribaran al final.

La revolució de Rojava i les forces de la Federació Democràtica del Nord de Síria han demostrat que es podrien aconseguir avenços significatius en el camí cap a una vida lliure i democràtica en cas de fer sacrificis.

El Mitjà Orient ha entrat en un procés en el qual la història es refarà respecte a la llibertat, la democràcia i el socialisme.

Fem una crida als pobles de Kurdistan i de tota la regió perquè millorin la lluita sobre la base d'una perspectiva de nació democràtica i perquè Mitjà Orient sigui un territori de vida socialista lliure i democràtica durant l'any 2018.

Copresidència del Consell Executiu de la Koma Komalên Kurdistan (Confederació de Comunitats del Kurdistan, KCK)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada