dimarts, 9 de gener del 2018

"Els turcs som una raça superior"

"Els turcs som una raça superior, i Turquia pertany als turcs". És el lema del nou Partit de la Unió Ötüken. Va ser legalitzat el 20 de desembre per l'estat turc i culmina la deriva racista i xenòfoba de la república de Turquia. Defensa "l'absolut domini" dels turcs que estan units per "la sang" i no per la religió islàmica com defensa l'actual partit al govern, l'imperialista neo otomà AKP. Curiosament el partit racista argumenta que les terres turques pertanyen a la seva nació però la realitat històrica és ben diferent.

Fins a l'any 1071, a la batalla de Manzikert, els turcs no havien trepitjat l'actual Turquia. Òbviament no s'anomenava així sinó Anatòlia. Havia estat terra dels hurrites, hitites o grecs; cap d'elles nacions amb cap vincle amb els turcs. Encara avui els autòctons es refereixen als turcs com "els mongols". És un terme correcte històricament doncs els turcs provenen de Mongòlia, es van formar a Mongòlia i van sortir de Mongòlia. Només exterminant les poblacions autòctones com els bizantins (grecs), armenis o kurds (descendents dels hurrites) van fer-se amb el control del que avui diuen que es seu. Aquest extermini fou en totes les formes. Religiós; exterminant el cristianisme que era la religió hegemònica, lingüístic anorreant totes les llengües locals imposant-ne la seva, toponímic, eliminant les denominacions locals com Constantinoble o Bizanci i substituint-la per seves com Istanbul i demogràfic.

El genocidi de 1916 (Sayfo) va suposar la mort o trasllat de tres milions de persones de manera que la població grega, que poblava Anatòlia des de feia disset segles, fou exterminada o deportada, l'armènia executada i l'assíria desplaçada o morta. La població kurda, poblant Anatòlia des de mil set-cents anys de l'arribada dels turcs, fou la següent i pateix encara avui el genocidi supremacista turc. Impunement.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada