dijous, 29 d’agost del 2019

L'Iran reivindica l'assassinat de 2 kurds del KDP-I


El Cos de Guàrdies Revolucionaris Islàmics (IRGC), declarat terrorista per estats com EUA, va reivindicar ahir dimecres haver matat dos membres del grup Partit Demòcrata del Kurdistan-Iran (KDP-Iran) en resposta a l'assassinat d'un important membre de la Guàrdia local, ja que l'IRGC va llançar una operació important a prop de la frontera turca.

Khaled Shwani, membre kurd d'un grup paramilitars adscrit a l'IRGC, conegut Basij, va ser assassinat al seu vehicle a la ciutat de Piranshahr, província de l'Azerbaidjan Occidental, segons el centre de comandament de Hamza Sayyid al-Shuhada de l'IRGC, responsable de parts de les zones kurdes de l’Iran.

Les forces van fer un seguiment dels membres dels "demòcrates traïdors" responsables del seu assassinat a Qalarash, poble prop de Sardasht el dimarts, on va produir-se un enfrontament confirmat pel KDP-I. , segons afirma avui el centre de comandament. Una tercera persona que va estar el seu contacte per treure'ls del país va ser ferida i detinguda, segons les forces ocupants iranianes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada