dilluns, 26 d’agost del 2019

YJA-Star maten 3 policies turcs i un col·laboracionista en dues emboscades a Hakkari


Les Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) han fet pública una doble acció el 24 d'agost. "A les 09.30, les nostres forces van organitzar una acció de sabotatge contra la unitat de l'exèrcit turc invasor a prop de l'estació de Miçiçê situada entre els districtes de Gever (Yüksekova) i Şemzînan (Şemdinli) de Hakkari. Dos policies d’operacions especials i 1 kontra (col·laboracionista auxiliar) van morir i un vehicle pertanyent als invasors va ser destruït."

Simultàniament la guerrilla kurda va atacar els treballs de la carretera entre Şehit Colemerg i Şehit Baran, al districte de Hakkari, Çelê (Çukurca). Van emboscar un vehicle que pertanyia als ocupants implicats en els treballs de construcció de carreteres amb tàctica de sabotatge cap a les 15.00 hores. "En aquesta acció, en què el vehicle va ser completament destruït, un enemic va morir i va resultar ferit".

Foto: celebració de les YJA-Star a una base guerrillera del Kurdistan del Sud, de l'alçament del 15 d'agost (15.08.2019)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada