dissabte, 24 de novembre de 2018

HPG i YJA-Star celebren 40 anys del PKK a les bases guerrilleres


En l'acte, celebrat ahir a les muntanyes Qandil, hi van participar Ruken Garzan i Kasim Engin, del Comitè Executiu del partit i Hemrin Dersim i Cemal Serik, del Comitè Central del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK). L'ala militar fou representada pels i les comandants de les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) Mizgin Goyi, Hezil Ozgur, Ceknaz Kars i Kawa Garzan.

 "Celebrem el 41è any per al Líder Apo* i tots els camarades que van ser màrtirs per la llibertat. Amb això, recordem a tots els camarades amb respecte i amor a la persona dels companyss Haki Karer, Delal Amed, Zeki Segali i Atakan, i ens comprometem a continuar el seu llegat fins al final. El PKK ha deixat un valuós llegat per la història del Kurdistan en 40 anys. Va establir les bases per a un futur lliure i una societat habitable per al Pròxim Orient. Sota el líder Apo, el PKK ha pres mesures històriques en 40 anys, elevant la lluita per la llibertat i regalant-la a la humanitat. Els lluitadors de la llibertat que van fer una gran lluita contra el feixisme lluiten avui amb una gran moral i entusiasme. Les dones kurds que lideren la Ideologia per a la Emancipació de la Dona són un exemple per a les dones del món i el públic mundial per a una societat equitativa i moral. La lluita per la llibertat de les dones ha estat una àrea fonamental de la lluita del PKK. El PKK ha revelat els colors de les dones i els joves, que representen un exemple per als pobles del món en una societat moral."

Unitats guerrilleres van celebrar un acte similar al camp de persones refugiades de Maxmur, al Kurdistan del Sud i per part de la comunitat kurda exiliada a Rússia.

*Apo: Oncle, en referència a Abdullah Öcalan
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada