dimecres, 28 de novembre del 2018

Tres sabotatges de les YPG/YPJ deixen 7 paramilitars morts a EfrînYekîneyên Parastinê Gel
(Unitats de Defensa Popular, YPG) i les Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) van dur a terme dues accions contra els paramilitars auxiliars de l'exèrcit turc ocupant al poble de Gobelê i al poble Basûtê del districte de Şêrawa, Efrîn (Kurdistan sirià).

El 26 de novembre, una unitat activa de servei de les YPG/YPJ va actuar contra el grup mercenari Firqet al-Hemze en el camí cap al poble de Basûtê d'Efrîn al districte de Şêrawa. Com a conseqüència de l'acció, el vehicle va ser destruït completament i van ser assassinats 4 mercenaris i dos més van quedar ferits.

El mateix dia, una altra unitat activa de servei d'YPG/YPJ va realitzar una emboscada a un vehicle militar pertanyent al grup de Jabat al-Shamiyê al poble de Gobelê. Un paramilitar a morir en l'acció. El passat 22 de novembre, les YPG/YPJ van dur a terme una acció de sabotatge contra un vehicle militar pertanyent al grup de bandes Feylaq al-Sham al barri de Birc Heyder del districte de Şêrawa. Amb dos elements morts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada