divendres, 21 de desembre del 2018

Comunicat de les SDF sobre la retirada de la Coalició Internacional de lluita contra l'Estat Islàmic

En un moment en què continua una intensa batalla en les últimes posicions de l'Estat Islàmic (IS) i què les cèl·lules dorments a la regió, que busquen la seva reactivació, s'estan destruint, l'anunci de la Casa Blanca que es retira del nord i l'est de Síria tindrà un efecte negatiu sobre l'operació que acabarà el terrorisme, així com donarà força militar i política als que recolzen el terrorisme i els actes terroristes a la regió.

Estem anunciant al públic que la guerra per posar fi al terror encara no ha acabat. IS ja està a prop seu final, però volem afegir que aquest és un període important i delicat. Tothom hauria d'intensificar els seus esforços. Hauria d'haver-hi més suport de la Coalició i els combatents han de ser auxiliats en tots els aspectes perquè puguin continuar la lluita contra les bandes IS. No hauria d'haver cap retirada.

La decisió de retirar-se de la regió provocarà un període de risc i suposarà un obstacle per a la destrucció de l'organització terrorista. Amb això, la seguretat, la pau i la seguretat dels pobles de la regió estaran en perill. Perquè retirar-se de la regió en un moment comú arriscarà la pau i l'estabilitat a la regió i crearà llacunes entre els significats militars i polítics i, així, tirar a les persones a mercè de les forces agressives.

Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada