dilluns, 7 d’octubre del 2019

Comunicat de les SDF: "no dubtarem ni un moment a defensar-nos"

El Comandament General de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) ha reaccionat a l'anunci d'aquesta matinada dels EUA sobre la seva retirada del Nord de Síria. Donald Trump ha assegurat que "Ben aviat Turquia iniciarà la seva operació llargament planificada cap a Síria del Nord (...) i les forces dels Estats Units ja no estaran desplegades més a l'àrea indicada". Segons la milícia siriana "Malgrat els nostres esforços per a evitar qualsevol escalada militar amb Turquia (...) les forces dels EUA no han mantingut el compromís de les seves obligacions i es retiren de les zones frontereres amb Turquia per a preparar una invasió del Nord i Est de Síria.

Aquesta operació militar turca al Nord i Est de Síria tindrà un impacte negatiu significatiu en la nostra guerra contra l'Estat Islàmic i destruirà tot el que s'ha assolit, des de l'estabilitat, els darrers anys.

Nosaltres, com a SDF no dubtarem ni un moment a defensar-nos i fem una crida al nostre poble de totes les sectes religioses, àrabs, kurds i siríacs, assiris a unir-se i ser al costat de les forces legítimes per a defensar el nostre país contra l'agressió turca."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada