dijous, 12 de desembre del 2019

Campanya d'acció global d'Heyva Sor a Kurdistane

Heyva Sor a Kurdistane, la Mitja Lluna Roja Kurda, ha iniciat una "Campanya d'acció global" per a les desenes de milers de persones, unes 300.000, del nord de Síria que tenen una necessitat desesperada de subministraments mèdics i necessitats de supervivència.

Tots els fons donats aniran a Heyva Sor A Kurd al nord de Rojava. Des de KurdisCat donem suport a aquesta campanya que garanteix que els fons arriben al seu destí. La tasca de Heyva Sor es pot seguir dia a dia i és, ara per ara, l'organització humanitària més solida a Rojava. 

Ara mateix més de 300 000 persones estan lluitant per sobreviure a la crisi humanitària que està en marxa a Rojava, al nord de Síria.

Com que la comunitat internacional està veient quan les mateixes persones que van derrotar a l'Estat Islàmic estan lluitant en aquesta crisi humanitària, és un fracàs de la humanitat.

Simplement no podem mantenir-nos i veure aquest fracàs humanitari si volem dir-nos humans. La gent de Rojava va lluitar contra l'IS i la mateixa gent ara està patint enormes conseqüències. Si us plau, dóna suport a aquest esforç per ajudar en una crisi humanitària. Tu ajudes a les persones, però també és suport per a la humanitat. Que junts mostrem el que significa ser humà.

Podeu fer donacions a través de l’enllaç següent
O si ho voleu a l'enllaç que ha encapçalant la nostra web del KurdisCat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada