dimarts, 15 de febrer del 2022

Quatre grups de mercenaris turcs a Síria s'uneixen en una nova formació per evadir sancions de la comunitat internacional

Avui, quatre faccions de l'Exèrcit Nacional de Síria (SNA) han declarat una nova aliança sota el nom de "Moviment de Llibertat i Construcció". L'aliança arriba arran de noves sancions que tindran com a objectiu l'SNA i que poden classificar-los a la llista de terrorisme. Ahrar al-Sharqiya, la Brigada 20, l'exèrcit al-Sharqiya, el sector al-Shamal (sector nord) a la Brigada Suqur al-Shamal, quatre faccions de l'oposició siriana, van publicar una declaració conjunta anunciant la integració sota una nova formació militar amb el títol de " Moviment de Llibertat i Construcció”.

A finals de juliol de 2021, el Departament del Tresor dels Estats Units va designar Ahrar al-Sharqiya amb l'acusació d'assassinat del polític kurd sirià Havrin Khalaf, enmig d'informació de cooperació entre Ahrar al-Sharqiya i l'Estat Islàmic (ISIS), segons el Tresor dels EUA."Ahrar al-Sharqiya, que és actiu al nord de Síria i dos dels seus líders estan designats a causa de la violació dels drets dels civils i el seu assalt sistemàtic contra els kurds sirians, inclòs el segrest, la deportació forçada, la tortura, l'assassinat i la confiscació de propietats". va dir el Departament del Tresor dels EUA.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada