divendres, 1 de juny del 2018

Comunicat de les HPG, durs cops contra les forces ocupants turques les darreres hores

Dins l'àmbit de la campanya revolucionària de Martyr Pîroz i Martyr Agirî, el 31 de maig, les nostres forces van dur a terme accions contra l'exèrcit turc ocupant a Hakkari i el Kurdistan del Sud. Les accions dutes a terme dins d'aquest àmbit són les següents:

A les 05.00 hores, les nostres forces van dur a terme una acció contra un turó enemic prop del poble de Bêzeno al barri de Şemzînan (Şemdinli) d'Hakkari. Una posició i dues tendes de campanya van ser destruïdes al turó enemic, que va ser sotmès a foc contra tres braços. Dos soldats enemics van ser identificats assassinats en aquesta acció.

Les nostres forces han posat sota vigilància les unitats disfressades en moviment en alguns turons de la vall Ali Dirêj a la regió de Bradost de Sidakan, al territori del Kurdistan del Sud.

Un soldat enemic que va estar vigilat durant molt de temps va ser atacat per les nostres forces en un turó proper a la vall Ali Dirêj a les 08.30 hores. S'han identificat cinc soldats enemics assassinats en aquesta unitat enemiga que va ser afectat efectivament a tan sols dos braços. Les nostres forces han recorregut els cossos dels soldats aquí, aprofitant dos canons HK-33 (Híbrid), una arma BKC, un binoculars de dia, un punter i molts materials de vida militar.

Les nostres forces també s'han posat al mateix temps sota els soldats posicionats per la vall Ali Dirêj sota un intens incendi. No s'ha pogut determinar la quantitat de soldats morts i ferits en aquesta acció. Després de les accions, l'exèrcit turc ocupant va deixar els seus morts i ferits de la zona amb helicòpters Sikorsy, recolzats per helicòpters Cobra.

Una vegada més, a les 08.30, les nostres forces van dur a terme una acció contra els invasors posicionats al turó Lêlîkan a la regió de Bradost. Un soldat enemic ha estat assassinat a les posicions enemigues que van ser efectivament afectats.
També, a les 12.30 hores, les nostres forces van dur a terme una acció d'assassinat contra els soldats invasors al turó de Bayrak a la regió de Bradost del Kurdistan del Sud, i un soldat va morir aquí.


 
Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada