dijous, 9 de gener del 2020

Declaració del col·lectiu iranià "Era Anarquista" sobre la mort de Qassem Soleimani

Qassem Soleimani ha turmentat durant molt de temps a la gent i felicitem als supervivents dels seus crims a l'Orient Mitjà, especialment a Síria, l'Iraq i el Iemen. I encara que estem satisfets amb la mort d'aquest criminal de guerra, declarem la nostra forta oposició a la possibilitat d'una guerra d'estat (entre el terrorisme d'estat d'EE. UU i el terrorisme d'estat iranià).

Fa unes hores, Qassem Soleimani, un dels oficials militars més importants de el govern iranià, responsable del Pròxim Orient, va ser assassinat a Bagdad per ordre directa de Donald Trump.

Qassem Soleimani va ser un home genocida que va matar milers d'homes, dones i nens en els conflictes a Síria, l'Iraq i el Iemen. Va liderar setges [de ciutats insurgents] en nom d'Assad i va reclutar refugiats afganesos a l'Iran, inclosos molts nens, per morir en la guerra civil siriana. Aquest assassinat estatal va ser comès pels Estats Units en el obvi interès de la campanya electoral de Donald Trump i el que es va fer no va ser ni serà de l'interès de la gent de l'Orient Mitjà.

Tot i molta agitació i controvèrsia per part del règim islàmic sobre les seves capacitats de seguretat i intel·ligència, veiem que, de fet, aquest règim no és capaç de mantenir la seva força transnacional més important i Qassem Soleimani va ser assassinat tan aviat que els Estats Units ha decidit eliminar-lo.

D'una banda, la maldat de el règim criminal islàmic s'ha tornat més evident i, d'altra banda, també ha demostrat la naturalesa corrupta de el terrorisme d'estat dels Estats Units, que no es preocupa per la vida dels seus propis ciutadans ni la de l' poble de Mig Orient, perquè en cas contrari, aquests terroristes estatals iranians podrien haver estat rastrejats i capturats fàcilment al llarg dels anys.

Reafirmem que l'Orient Mitjà contemporani està format per guerres, massacres, desplaçaments i fam a causa dels fanàtics religiosos i terroristes, d'una banda, i la interferència dels capitalistes internacionals i els seus partidaris (imperialisme oriental i occidental) per altra banda.

Esperem que tots aquests terroristes religiosos siguin assassinats el més aviat possible i que aquests governs assassins siguin destruïts perquè la gent del Pròxim Orient pugui viure en pau i prosperitat.

Era Anarquista, Iran

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada