dimarts, 21 de gener del 2020

El Parlament del Kurdistan iraquià condemna al líder d'Hesbol·là

El Parlament del Kurdistan va condemnar el 13 de gener els comentaris recents de Hassan Nasrallah sobre la regió del Kurdistan en la següent declaració:

"El Parlament del Kurdistan condemna en termes més forts el discurs de Hassan Nasrallah del Hesbol·là (Partit de Déu) en què va atacar injustament i il·legítimament el president Masoud Barzani i les forces Peshmerga, que són els símbols de la guerra contra l'organització terrorista Estat Islàmic (IS).

Les forces Peshmerga van destruir el mite de la invencibilitat de l’IS al camp de batalla, van mostrar un immens coratge i van donar la seva vida en nom del món civilitzat per derrotar IS sobre el terreny.

Lamentablement, els líders del partit de Nasrallah van participar en l’atac violent i inconstitucional a la Regió del Kurdistan el 2017. Nosaltres, com a representants de la gent de la regió del Kurdistan, som fidels a aquells que es trobaven al nostre costat i rebutgem els atacs de qualsevol part o bàndol.

Nosaltres, com a representants de la voluntat del poble kurd, condemnem en els termes més forts qualsevol intent d'afeblir les forces Peshmerga o qualsevol símbol de la nostra nació que estimem."


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada