diumenge, 1 d’agost del 2021

Conferència anual de les Forces Democràtiques Sirianes (SDF)


La trobada a més alt nivell de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) ha renovat l'organització. Aquest matí han començat les activitats de la reunió anual dels consells militars amb la participació dels líders de les forces i consells militars de les regions del nord i est de Síria, a més d’una delegació de la Coalició Mundial i de funcionaris de la Comunitat Autònoma. Administració al nord i est de Síria (AANES). Delegacions del Consell Democràtic de Síria, el Futur Partit Síria, el Congrés Nacional del Kurdistan, funcionaris del partit de les regions del nord i l’est de Síria, dignataris dels clans kurds i àrabs, les Forces d’Autodefensa YPG/YPJ, Kongra Star i prop de 500 delegats.

Les activitats de la reunió anual han inclòs un discurs del Comandament General de les Forces Democràtiques Sirianes, Mazloum Abdi, que va prometre treballar per retornar els desplaçats i continuar la guerra contra l'Estat Islàmic (IS), demanant suport internacional, reafirmant la seva disposició al diàleg amb qualsevol part. buscant una solució a la crisi siriana, inclòs el govern de Damasc.

El comandant del grup de treball conjunt conjunt - Operació Resolució inherent, general Paul T. Calvert. que va elogiar el paper principal de les Forces Democràtiques Sirianes en la derrota geogràfica dels mercenaris de l'IS i un discurs de la copresidenta del Consell Democràtic de Síria, Amina Omar, i del copresident del Consell Executiu de l'AANES, Abd Hamid Al- Mahbash.

Després de les paraules, els assistents van continuar les activitats de la reunió anual tancades als mitjans de comunicació i, segons una font informada, es van discutir els treballs més destacats realitzats durant l'any passat, i el sistema intern i després de la discussió sobre el sistema intern de es determinaran les Forces Democràtiques de Síria, es determinaran els plans d’acció l’any vinent i, a continuació, lliurar una declaració a l’opinió pública.

Després de les discussions, SDF va nomenar Aram Hanna, un nou portaveu de les Forces Democràtiques Sirianes, per substituir el líder del Consell Militar Siríac, Kino Gabriel.
El nomenament d'Aram Hanna es va produir durant la reunió anual dels consells militars de les Forces Democràtiques Sirianes, celebrada a Al-Hasakah, Rojava, Kurdistan de Síria.
En total hi prenen part 18 milícies de les que només cinc són hores d'ara kurdes. Totes les milícies, independentment de la seva mida o àrea d'operacions (alliberada o ocupada) tenen representació al Comandament General de les SDF:

- Consell Militar d'Al Bab

- Consell Militar de Jazira

- Consell Militar de l'Eufrates

- Consell Militar d'Efrîn

- Jaish al Thuwar (Exèrcit dels Revolucionaris)

- Forces Jaish Sanadid

- Mawtbo Fulhoyo Suryoyo (Consell Militar Siríac, MFS) /
Beth-Nahrin’sWomen Protection Forces / Hayle du Sutoro da Nese d’Bethnahrin

- Consell Militar de Deir ez Zor

- Consell Militar de Manbij

- Brigades Democràtiques del Nord

- Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG)

- Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ)

- Unitats de Policia Militar

- Hêzên Antì Teror (Unitats Anti Terror, HAT), de fet unitats especials de les YPG

- Hêzên Xwe Parastinê (HXP), Forces d’Auto Defensa

- Unitats de Comando

- Hezên Parastına Ciwakê (Forces de Defensa Civil, HPC) / HPC-Jin (HPC-Dones)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada