divendres, 6 de maig del 2022

Un nou moviment anuncia accions de sabotatge contra interessos turcs a Europa

Es tracta de la "Iniciativa Europea de la Joventut Apoista", i declaren la guerra contra el règim turc i les institucions de l'AKP/MHP a Europa i prometen que realitzaran atacs de sabotatge. En missatge aparegut a Suïssa expliquen: "La joventut kurda mai s'inclinarà davant aquest règim cruel i convertirà les muntanyes del Kurdistan en un cementiri per als invasors aixecant la resistència al Kurdistan. Advertim obertament a l'AKP-MHP i a totes les institucions del règim turc a Europa. Mentre continuïn els vostres atacs belicistes atacs al Kurdistan, la Iniciativa Europea de la Joventut Apoista no us mostrarà la llum del dia a cap de vosaltres i convertirà totes les vostres zones en un infern.

LaIniciativa Europea de la Joventut Apoista no limitarà la guerra a les muntanyes i convertirà tots els llocs on es troben les institucions de l'estat turc en un camp de batalla, i els farà pagar el preu donant la resposta més dura a aquests atacs d'invasió. Cada institució del règim turc i els seus partidaris són el nostre objectiu. Sobre aquesta base, la Iniciativa Jove renova un cop més el compromís amb el seu líder, partit i guerrilla, i espera reunir-se amb tots els joves de les files guerrilleres."

Les accions de la Guerrilla per la Llibertat del Kurdistan continuen ininterrompudament. Mentre que tres soldats turcs invasors van ser morts en les accions realitzades al Zap, també va ser abatut un dron pertanyent al PDK del Kurdistan iraquià que realitza accions auxiliars a les forces turques.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada