diumenge, 1 de maig del 2022

3ª Konferansa (Conferència General) de la milícia femenina kurda YPJ demana la promoció de la cultura de guerra revolucionària popular al mónLes Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) celebren la seva 3a conferència general a Hasakah, Kurdistan de Síria, de de divendres 29 fins avui 1r de maig. Sota el lema "Les YPJ són la força per defensar les dones, el país i acabar amb l'ocupació", amb la participació d'un centenar de delegades, incloses diverses organitzacions de dones del nord i l'est de Síria. El discurs d'obertura va ser a càrrec del comandant general de la YPJ Newroz Ehmed: "Les YPJ han demostrat a les societats i al món que les dones són capaces de liderar revolucions, assumir les seves responsabilitats en la defensa de la seva revolució i donar al món un nou significat de resistència i sacrifici". En el seu discurs Ehmed va destacar que la revolució de les dones al nord i l'est de Síria s'hauria d'ampliar a tota Síria, l'Orient Mitjà i el món mitjançant l'organització i la unió del treball de les dones, augmentant la força militar femenina i reforçant l'autodefensa i la defensa de les dones. societat. "Veiem l'alliberament de les zones ocupades per l'estat turc i els seus mercenaris com una de les nostres responsabilitats. L'alliberament d'Efrîn, Serêkaniyê i Tell Abyad/Girê Spî és un dels nostres principals objectius." Newroz Ahmed ha demana la promoció de la cultura de guerra revolucionària popular al món. El membre del comandament general de les SDF, Newroz Ahmed, va destacar la necessitat d'enfortir la consciència i la cultura de la guerra revolucionària popular al nord-est de Síria, l'Orient Mitjà i el món.

A nivell civil ha intervingut el moviment feminista kurd Kongra Star amb Lilav Hassan, per part de les YPJ van intervenir Zainab Afrin, i Hamdiya Kuti, la mare de la principal màrtir i fundadora de les YPJ, Jenda Ronahi.

La conferència va abordar les situacions polítiques i militars que viu el món, concretament l'Orient Mitjà, inclosa Síria, l'àrea kurda i el nord i l'est de Síria. Les unitats van finalitzar l'agenda de la conferència per al primer dia, distribuint l'informe anual a les participants a la conferència perquè la llegeixin i la debatessin durant el segon dia de la conferència. Avui se celebra la tercera jornada, que inclourà la lectura de la memòria anual d'activitats i treballs de les Unitats de Protecció de la Dona, el debat sobre la situació organitzativa, la revisió i modificació de la sistema intern i fent recomanacions.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada