dijous, 5 de maig del 2022

Mainada del Foc crema fàbriques turques a Konya i Gaziantep

La iniciativa Mainada del Foc segueix colpejant el règim turc a tots els camps i ciutats de Turquia. Els mitjans turcs van compartir imatges que mostraven un incendi provocat contra una fàbrica on es produïen productes cosmètics a Konya, que va provocar una explosió a la zona. També ahir un incendi "desconegut" va esclatar a la Zona Industrial de Gaziantep i Uşak, i es van cremar dues fàbriques turques. El foc es va controlar després d'unes 6 hores de treball. Cal assenyalar que almenys 4 fàbriques van ser cremades a diferents zones de Turquia en una setmana. La Iniciativa Mainada del Foc (Ateşin Çocukları İnisiyatifi), va afirmar haver sabotejat més de 170 fàbriques pertanyents al règim turc i membres de l'AKP/MHP el 2021.
Les imatges superiors són de Gaziantep, les inferiors de Konya


La nit del 4 de maig el grup kurd partisà anomenat Jinên Tirejên Rojê İnisiyatifi (Iniciativa de les Dones del Sol), ha anunciat que ha dut a terme 3 operacions de sabotatge a Wan (Kurdistan de Turquia) i ha calat foc a un vehicle pertanyent als invasors turcs que portava menjar i subministraments militars. El conductor del vehicle va resultar ferit, segons el comunicat. 

Finalment l'Halkların Birleşik Devrim Hareketini (HBDH, Moviment Revolucionari dels Pobles Units)
ha anunciat que han dut a terme un atac amb bomba a IStanbul contra el magatzem de l'empresa BİM i İSMEK amb el suport del règim turc, i han cremat completament tots dos objectius i els han fet inutilitzables.

Al front sirià les forces turques també han rebut diversos cops. Les Hêzên Rizgariya Efrînê (HRE, Forces d'Alliberament d'Efrîn) han dut a terme diverses operacions contra l'exèrcit d'ocupació turc a Afrin, Azaz i Al-Bab, i les operacions realitzades per les nostres forces van provocar la mort de 4 soldats de l'exèrcit d'ocupació turc, (inclòs el tinent tinent Talha Bahadır a la fotografia) i quatre soldats ferits i un comandant mercenari mort.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada