dimecres, 15 de juny del 2022

La guerrilla kurda comptabilitza 985 militars turcs morts en 2 mesos de combats al Kurdistan del Sud

En un comunicat difós per l'Oficina de Mitjans de les Forces de Defensa del Poble, HPG, es va revelar que 985 soldats de les forces d'ocupació turques van morir en una sèrie d'operacions realitzades pels guerrillers a Avashin, Zap i Metina al Zones de defensa de Medya al sud del Kurdistan en un període de dos mesos. Les operacions cobreixen el període del 14 d'abril al 14 de juny.

El comunicat assenyala que les forces d'ocupació turques van dur a terme 744 operacions. la declaració afegeix que dos oficials d'alt perfil estaven entre els 985 soldats morts.

Dos helicòpters també van resultar danyats i un tanc i dos vehicles blindats també van ser destruïts en les operacions.El comunicat diu que en el període de dos mesos 58 combatents van ser martiritzats, dels quals 13 amb armes químiques sumant 779 vegades químics i bombes es van utilitzar contra els guerrillers. Els lluitadors de la HPG s'inspiren en les idees i els valors d'Ocalan. Els combatents estan oposant una resistència històrica i sense precedents davant l'estat d'ocupació turca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada