dimarts, 18 d’octubre del 2022

Atacs urbans contra vehicles policials turcs a Amed i Wan

La "Unitat de venjança Hogir Amed" (Şehit Hogir Amed (Faruk Kaçman) İntikam Birimi) kurda anuncia que va sabotejar 2 vehicles pertanyents a feixistes de la policia turca a Amed (Diyarbakir), districte de Bağlar. "Demanem als joves de Bakur (Kurdistan del Nord) que participin més activament en les accions i converteixin el Kurdistan en un infern per a l'enemic".

Simultàniament la Unitat de Venjança Màrtir Şevin Çekdar va dur a terme una tàctica de sabotatge contra la policia feixista turca que intentava patrullar al districte de Xaçort de Wan. Mentre el vehicle blindat, en el qual es trobava la policia feixista turca, va quedar danyat per l'impacte de l'explosió i va quedar inoperable, la nostra unitat va continuar atacant amb molotovs aquesta vegada. La policia feixista turca va haver de fugir del barri, deixant el vehicle blindat avariat. Simultàniament la Unitat de Venjança Màrtir Şevin Çekdar va dur a terme una tàctica de sabotatge contra la policia feixista turca que intentava patrullar al districte de Xaçort de Wan.

D'altra banda el grup clandestí kurd Jinên Tîrêjên Rojê (Iniciativa de les Dones del Sol) anuncia que han dut a terme 3 operacions de sabotatge i mines durant els darrers tres dies.
-Fàbrica de producció destruïda al districte de Gebze
-Dos guàrdies de la policia turca neutralitzats a Tekirdağ
-Dotze vehicles es van cremar a Bakırköy d'Istanbul

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada