diumenge, 2 de novembre del 2014

Comunicat d'avui de les YPG, ja parla d'accions amb els peshmerga


Els atacs terroristes dels mercenaris d'ISIS per ocupar Kobanê van continuar ahir per 48è dia. Els terroristes van continuar els seus atacs de forma insistent però les nostres forces  han estat capaces de refusar l'ofensiva i, al mateix temps, provocar-los greus baixes.

A la part nord del front est, al barri de Kaniya Kurdan, les nostres unitats van aconseguir atacar diverses posicions ocupades. En aquesta operació van ser morts 14 dels terroristes i foren capturades gran quantitat d'armes i munició.

A l'àrea de l'ajuntament i la plaça Azadi (Llibertat), van tenir lloc durs combats per la nit, s'ha confirmat que 7 terroristes foren morts en ambdues posicions.

Al front sud les nostres forces van dur a terme una operació ahir al vespre, resultant en la mort de 15 terroristes. Després de l'operació van haver combats intensos i 7 terroristes foren morts.

Les forces peshmerga que s'han unit a la Resistència de Kobanê van participar a una operació conjunta amb les nostres unitats ahir, que va atacar posicions terroristes prop de Kobanê amb artilleria de coets.

 Yekîneyên Parastina Gel, Unitats de Defensa Popular (YPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada