dissabte, 15 de novembre del 2014

Una delegació de polítics francesos s'uneix a la vigília a Kobanê

Representants dels partits polítics francesos estan realitzant una visita a Suruç (Kurdistan de Turquia).  a la frontera Kobanê. La delegació està formada per representants del Parti Communiste Français, Nouvelle Parti Anticapitaliste i Alternative Libertaire

 Joel Dutto representa el Parti Communiste Français (PCF), Mireille Tall i Yann Puech de Nouvelle Parti Anticapitaliste i Mehdi Leveque d' Alternative Libertaire. Als polítics pròpiament s'hi han unit Yvan Tellier, un solidari del poble kurd a la Gran Bretanya, i els periodistes Bruno Deniel Laurent i Chris Den Hond.


 Acte solidari amb la resistència kurda a París (10.11.2014) *

Delegació francesa a Kobanê (14.11.2014). Foto: DIHA

En un acte de compromís,la delegació es va unir a la vigília de la resistència a la frontera, en el seu cas a Mesher, la nit del 13 de novembre. La delegació francesa va ser rebuda a la sala de conferències de l'ajuntament de Suruç. També han visitat els campaments de refugiats (provinents de Kobanê) que hi ha a Suruç.

Per a saber-ne més:
Intervenció de Mehdi Leveque (AL) al míting de París (10.11.2014) i àudios de les diferents intervencions (Salih Muslim, Narîn Âfrin, NPA, PCF, EELV, PG, AL...)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada