dimarts, 24 de febrer del 2015

Tres propers actes de KurdisCat

El primer serà a Barcelona, al barri de Gràcia, el 25 de febrer, a l'Ateneu Independentista i Popular de la Vila de Gràcia. Començarà a les vuit del vespre a càrrec d'Hèctor Martínez de KurdisCat. L'Ataneu és al Carrer Sant Pere Màrtir, 37. Fa només quatre dies KurdisCat ja va participar a un acte a Can Masdéu a Barcelona i dos dies abans a Vallbona d'Anoia. L'acte de Gràcia té com a temàtica 'Feminisme, ecologia i democràcia radical a Rojava (Kurdistan) i està coorganitzat per La Torna, Pinyol Vermell i KurdisCat.

Dissabte 28 tindrà lloc el segon acte a Manlleu. Serà a dos quarts de set del vespre a la sala d'exposicions de Can Puget de la localitat osonenca, Baixada de la Fidela. Hi participaran Coni Docolomansky i Metin Ersan de KurdisCat i el tema és 'El moviment feminista al Kurdistan'. Està coorganitzat per KurdisCat i el Grup Feminista de Manlleu La Xinxa. A Manlleu hi ha un punt de recollida d'ajuda per Kobanê al Casal Popular Boira Baixa però a la xerrada també es podran aportar medicaments o material infantil.

El tercer acte du per tema 'Kobane, la revolta de les dones. Llibertat, dignitat, justícia social' i ha estat coorganitzat per Esquerra Republicana de Catalunya i KurdisCat. Serà el 5 de març a la Casa de Cultura de Castelldefels. Comença a les vuit del vespre i hi intervindran Coni Docolomansky i Hèctor Martínez.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada