dimecres, 25 de febrer del 2015

Cinc membres d'IS i una guerrillera del PKK morts en combats a Sinjar

 
Els combats iniciats ahir a la muntanyes de Shengal (Kurdistan de l'Iraq) continuen i les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) conjuntament amb les Yekîneyên BerxwedanêŞengalê (YBŞ, Unitats de Resistència de Shengal) han fet avui un nou comunicat. 

En el text les HPG, milícia del PKK, informa de combats a la població de Sîkiniye i Geliye Shilo. En els enfrontaments han mort cinc membres de l'Estat Islàmic que ahir va començar l'atac i una miliciana d'YJA-Star, milícia del Partit dels Treballadors del Kurdistan. Kader Korkmaz 'Vinar Semsur' era de la regió kurda de Turquia de Malatya (Meletî en llengua kurda). Fa només uns dies Vinar Semsur declarava a Özgür Gündem que Kobanê i Sinjar eren dues cares d'una mateixa moneda que descrivia com una "conspiració" i afegia "Continuarem la nostra lluita fins a aconseguir la llibertat".

Les HPG han fet pres un dels atacants fonamentalistes. El PKK està fent front, en solitari, als islamistes a la muntanya de Shengal doncs les accions dels peshmerga són molt concentrades i puntuals i les HPŞ es limiten a fer de guàrdies sense entrar en combats des de fa setmanes.
village, two hills and a post in Geliye Shilo were taken control by resistance forces. - See more at: http://www.bestanuce1.com/haber/174582/5-gang-members-killed-in-sinjar&dil=en#sthash.6tVLZ33l.dpuf


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada