dimecres, 15 de desembre del 2021

56 soldats turcs expulsats de l'exèrcit per queixar-se d'assetjament físic i psicològic a mans dels seus superiors

Un grup de soldats de servei a Líbia ha estat expulsat de l'exèrcit turc després de presentar una denúncia contra els seus superiors, va informar Deutsche Welle (DW). Els 56 suboficials que serveixen sota el comandament del Grup de Missió de Líbia de les Forces Armades Turques van presentar una queixa col·lectiva davant la Direcció de Comunicacions de la Presidència turca (CIMER), acusant els seus superiors al comandament d'assetjament psicològic i físic. Els soldats van afirmar que fins i tot els havien encarregat de recollir les escombraries a les casernes dels soldats libis.

Es va iniciar una investigació disciplinària contra els agents i, en conseqüència, tots van ser expulsats de les Forces Armades turques. A més, s'ha informat que també s'ha obert una investigació penal contra ells.
Segons l'informe de DW, els soldats van explicar detalladament la seva queixa i com els havien tractat els seus comandants. S'havia afirmat que un tinent coronel va dir durant una assemblea:
"No et mereixes els diners que et paguen. Fins i tot els generals han estat eliminats fàcilment a les Forces Armades turques. No ets res comparat amb ells. Pots queixar-te de mi a qui vulguis. He treballat al Departament d'Afers Jurídics durant nou anys. Em trigaria cinc minuts a expulsar-vos a tots de la professió. Hi ha milers a fora que voldrien estar al teu lloc".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada