dimarts, 21 de desembre del 2021

La guerrilla kurda ha de matar set militars turcs i ocupa dues de les seves posicions a Serhat i Heftanîn


Set soldats turcs invasors han hagut de ser eliminats durant les accions realitzades pels guerrillers Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star) a Serhat i Heftanîn, al Kurdistan de l'Iraq. Mentre els invasors abandonaven les seves posicions i fugien a Serhat, dues posicions van ser destruïdes a Heftanîn. Les accions efectives, en les quals es van combinar les tàctiques guerrilleres de la nova era, foren per saludar el Dia de la Resurrecció del 27 de novembre, aniversari de la fundació del PKK.


L'1 de desembre, l'exèrcit turc invasor va llançar una operació d'invasió amb la participació de tropes secretes a la zona de Demirkapı de la regió de Glîdax d'Agirî. Una unitat secreta al camp va ser seguida per les nostres forces el mateix dia. Els invasors, que van ser controlats, van ser colpejats per una acció guerrillera coordinada el 2 de desembre a les 17:00. Com a conseqüència de l'acció, un ocupant de la xarxa 1 va ser neutralitzat.

El 25 de novembre, una unitat d'ocupació secreta va ser controlada per les nostres forces a la regió de Glidax d'Agirî. Les nostres forces van dur a terme una acció guerrillera coordinada des de 2 braços, apuntant a les dues posicions on es trobaven els invasors, a les 09:30 del mateix dia. Els nostres equips d'atac, que van passar ràpidament per sobre de les posicions, van deixar caure les posicions dels invasors en 10 minuts. En aquesta acció, en què almenys 2 invasors van ser castigats, els invasors restants van abandonar les seves posicions i van fugir. Les forces kurdes van abandonar la zona d'acció sense cap pèrdua. 
 

A la regió de Heftanîn en el marc de la Campanya Revolucionària Cenga Xabur; El 17 de desembre, a les 12:30, una posició pertanyent als invasors a la serralada de Girê Koordîne a la zona de Pîrbila va ser l'objectiu de les nostres forces YJA Star. Com a resultat de l'acció, 1 posició va ser destruïda i els invasors van ser castigats. El 19 de desembre, a les 09:30, els invasors de Girê Koordîne a la zona de Pîrbila van ser afusellats de nou per les nostres forces. Com a resultat d'aquesta acció, almenys 4 invasors van ser eliminats i 1 posició que pertanyia als invasors va ser destruïda.


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada