dissabte, 18 de desembre del 2021

La direcció de les SDF explica la situació actual als àrabs de Deir ez Zor: "Hi ha un acord internacional sobre un procés de desescalada a Síria on les SDF hi forma part i compleix"
Ahir una delegació de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF), liderada pel comandant general Mazlum Abdi i la comandant general de les Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) Newroz Ehmed, ha visitat Deir er-Zor i es va reunir amb el consell civil i el consell militar de la regió. El comandant general de les SDF, Abdi, va subratllar que el 2022 s'intensificaran les operacions contra l'Islamic State (Estat Islàmic, IS) i les seves cèl·lules adormides i va demanar als cossos militars i civils que treballin junts per garantir la seguretat a la regió.

"Hi ha un acord internacional sobre un procés de desescalada a Síria on les SDF hi forma part i compleix amb l'acord per garantir l'estabilitat a la regió. El règim sirià intenta interrompre l'estabilitat de la regió. Aquests intents del règim i d'altres forces com Turquia són oportunitats perquè IS es torni més actiu i són un perill per a l'estabilitat de la regió. Durant cada diàleg amb el Règim sirià hi haurà representants de Deir er-Zor, Raqqà, Manbij i tots els pobles del nord i l'est de Síria presents. Hem alliberat la regió junts i la protegirem junts. "Encara hi ha cèl·lules adormides d'IS actives a Deir er-Zor. Hem de treballar junts per derrotar-los. Els líders tribals, la gent, les forces de seguretat i militars de Deir er-Zor han de treballar junts per garantir l'estabilitat i la pau a la regió".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada