diumenge, 26 de desembre del 2021

La guerrilla kurda mata 8 soldats turcs en una emboscada i decomissa divers armament

 "Els dies vuit i nou de desembre, les forces de la Guerrilla van dur a terme una operació revolucionària qualitativa contra l'exèrcit d'ocupació utilitzant les seves tàctiques modernes a la zona del Màrtir Munther a Zab, , la següent és la informació detallada sobre l'operació que es va iniciar durant el campanya revolucionària Falcons de les Zagros:

"El dia 8 de desembre, a les 14:00 hores, les nostres forces van llançar un atac amb armes pesades a posicions de l'exèrcit d'ocupació al turó del Màrtir Munther, posteriorment; les unitats mòbils de les forces de la Guerrilla es van desplaçar i van aconseguir controlar posicions dels ocupants de cinc eixos.

La nostra primera i segona unitats d'atac professional van dur a terme un atac simultani a la 01:00, dirigint-se a dos llocs i un punt de concentració pertanyent a l'exèrcit d'ocupació, on el primer eix de l'operació apuntava a un punt de concentració amb bombes i armes individuals, matant cinc soldats, confiscant dos canons M-16, un llançagranades, armes BKC, una bossa i gran part del seu equipament militar. El segon eix va apuntar a dos llocs dels soldats d'ocupació amb granades i armes lleugeres, on dos llocs van ser destruïts en poc temps i es va confirmar la mort de tres dels soldats d'ocupació. El quart i cinquè eix van destruir objectius al castell de Badawi amb armes pesades".

"Les nostres forces mòbils van aconseguir colpejar tots els objectius del turó en 10 minuts utilitzant mètodes tàctics professionals, mentre que les nostres forces no van patir cap baixa, ja que per a l'exèrcit d'ocupació turc, va resultar en la mort de 8 soldats d'ocupació turca i dos M-16. També es van decomissar canons, una arma BKC, una maleta i molts equipaments militars”.

Aquesta operació va ser com a represàlia per tots els màrtirs que van morir com a conseqüència de l'ús d'armes químiques per part de l'exèrcit d'ocupació turc."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada