dimecres, 20 de juliol del 2016

Emboscada de les YPG-YPJ amb 35 membres d'Estat Islàmic morts

Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) i Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) van detectar un ampli moviment al sud d'Ayn Issa per part de l'Estat Islàmic.

Emboscada a Ayn Issa

Davant la imminència de l'atac islamista, les milícies kurdes van retirar, de forma ostensible, algunes de les posicions defensives de l'entrada de la ciutat. El que els fonamentalistes van observar com una fuita en la línia edfensiva kurda, en realitat, era una trampa.

Desenes de membres de l'IS van entrar a Ayn Issa i, una vegada dins, tiradors/es de les YPG i YPJ van abatre fins a 35 islamistes segons Habun Osman (YPG) ha dit a Ara News. Una dotzena van quedar ferits i són atesos als hospitals de Rojava com a presos de guerra.Els 5 Voluntaris de les YPG morts en defensa de Tishrin diumenge

Matanca islamista a Saikol

Diumenge l'IS va infiltrar-se també al sud del cantó de Kobanê i la presa de Tishrin i una vintena haurien estat morts. Entre ells Abu Firas al-Safwani, emir del grup que atacava la instal·lació hidroelèctrica. Com a mínim cinc Voluntaris de les YPG van perdre la vida en els combats. Un dia abans, els islamistes van aconseguir entrar a Saikol, un poblet de prop de Sarrin i assassinar "desenes de ferits". Fins que no van arribar unitats de les YPG, els islamistes van terroritzar el poble. Habun Osman detalla que els morts són dones i nens. Sis membres de l'IS van morir en els combats posteriors.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada