dijous, 27 d’octubre del 2016

Comunicat del PDKI sobre la mort en combat del peshmerga Rasol Mehamadzadeh a Mossul

El Comandament Operacional de les Forces Peshmerga del PDKI anuncia que el dia d'avui Rasol Mehamadzadeh, un peshmerga lleial i valent, va ser martiritzat en la batalla amb l'Estat Islàmic (IS) a Mossul.Enterrament, avui, de Rasol Mehamadzadeh. Fotografies: PDKI.

Des del començament de l'operació per alliberar Mossul, una unitat especial de les forces peshmerga del PDKI que consisteixen en artificiers i comandos, han ajudat a les forces peshmerga del sud del Kurdistan (iraquià). Aquesta és la segona vegada que les forces peshmerga del PDKI participen a la guerra contra l'IS. La primera vegada que les forces peshmerga del PDKI van prendre part en la guerra contra la IS va ser a l'agost de 2014.

És amb gran tristesa que anunciem que Rasol Mehamadzadeh, un dels nostres més estimat i apreciat peshmerga, ha perdut la vida avui, 26 d'octubre a la batalla amb l'IS a l'operació per alliberar Mossul.Rasol Mehamadzadeh va néixer al poble de Saïf, prop de la ciutat de Saghez al Kurdistan de l'est (Iran). Es va unir a les forces peshmerga del PDKI l'any 2000. Va obtenir un mestratge en història a la Universitat de Salahaddin al sud de Kurdistan i després eva exercir com a assessor de la direcció del PDKI. Va ser el responsable de la Comissió de Formació i Educació de les forces peshmerga. Rasol Mehamadzadeh és el segon màrtir de la seva família.

Durant el seu temps a les files de les forces peshmerga del PDKI, Rasol Mehamadzadeh va contribuir amb gran mesura, amb determinació i habilitats, en la lluita contra la República Islàmica de l'Iran. Per desgràcia, va ser martiritzat en la guerra contra el grup terrorista conegut com IS.

Com a partit laic i democràtic, estem compromesos amb la lluita contra el terrorisme, tant si és el terrorisme d'Estat de la República Islàmica de l'Iran o el terrorisme dels actors no estatals com IS. El PDKI també està compromès amb el suport a altres parts del Kurdistan a la cara de les amenaces a la nació kurda.

El PDKI envia el seu més sentit condol a la família i amics de Rasol Mehamadzadeh.

PDKI*, 26 d'octubre de 2016
* Facció de Mustafà Hijri

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada