dijous, 8 de març del 2018

Les YPG demanen a Rússia que deixi de participar en la matança d'Efrîn

Durant més de 47 dies, l'Estat turc i les seves faccions terroristes d'IS (Estat Islàmic) i el Front Al-Nusra han llançat una agressió i han obert una guerra en l'enclavament d' Efrîn, usant diversos tipus d'armes i tropes.

Com tothom sap, l'espai aeri de Efrîn estava protegit per les forces aèries de la Federació Russa, i si no hagués estat l'aprovació russa, les forces aèries turques no podrien penetrar en l'espai sirià i dur a terme els seus atacs aeris i agressió.

Està clar ara que la Federació de Rússia és còmplice de l'estat turc en obrir el seu espai aeri per l'estat turc, permetent cometre massacre contra els civils a Efrîn. La complicitat russa es va produir després de molts intents de fracàs per part del rus per extorsionar les Unitats de Protecció del Poble i l'administració política en Efrîn, i imposar agendes privades russes que no tenen beneficis per al poble sirià.

A causa de l'acord de la Federació Russa amb l'estat turc a permetre dur a terme la neteja ètnica i forçar a les persones en Efrîn al desplaçament, ara és obvi que la Federació Russa és un soci de l'estat turc a vessar la sang dels innocents kurds.

El Comandament General de YPG, cridem al govern de la Federació Russa perquè desfaci la seva decisió de permetre la invasió de Turquia a Efrîn i deixi de participar en l'assassinat de la gent en Efrîn i la destrucció de les seves ciutats i pobles. També anomenem al poble rus per pressionar al seu govern per evitar que procedeixi en aquest esquema que no serveix al poble rus i va instar al seu govern a que retiri el pla immediatament.
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada