divendres, 2 de gener del 2015

Avui acte a Manresa sobre el Kurdistan


Sota el títol de 'La revolució kurda a Síria i el paper de la dona' la xerrada serà el dia 2 de gener de 2.015. Està organitzada per l'Ateneu Popular La Sèquia de la capital del Bages. L'acte, a càrrec de KurdisCat-Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan començarà a les sis de la tarda.


L'Ateneu, al carrer Amigant, funciona des de fa més de cinc anys, té nombrosos espais i hi formen part nombrosos col·lectius de Manresa:

A bona hora: Comunitat d’intercaateneu_abonahora copianvi de béns i serveis en moneda social i local, la hora.
Contacte: horabages@gmail.com

ateneu_accio_lilaAcció lila: Col·lectiu feminista de dones que treballen individual i col·lectivament per prendre consciència de les opressions que patim per culpa del sistema patriarcal i capitalista, i alhora lluitar per desfer-nos-en.
Contacte: acciolila@gmail.com
ateneu_arran

Arran Manresa: Assemblea de joves que treballen per difondre el pensament crític entre el jovent manresà per tal de denunciar les injustícies del sistema capitalista, l’opressió del patriarcat i defensar la independència dels Països Catalans.
Contacte: arranmanresa@gmail.com


Cor de queixa: El Cor de Queixes de Manresa som 20 persones que creem cançons corals per queixar-nos i evidenciar tot allò de la nostra societat que ens sembla que no funciona com cal, que és injust i que cal transformar. Al Cor de Queixa tothom hi és benvingut. Tothom pot cantar bé perquè tothom té una laringe, dues orelles i sentiments. No és un requisit saber llegir partitures. El cor és un lloc per aprendre i on tothom pot aportar les seves habilitats. Ens trobem cada divendres al vespre de 2/4 de 9 fins a les 10h a l’Ateneu popular La Sèquia.
Contacte: jcanton26@gmail.com


1965043_360273844111694_265695412_nGAC Salut: El GAC (Grup d’autoaprenentatge col·lectiu) Salut és un col·lectiu constituït amb l’objectiu de compartir idees i experiències al voltant de la pròpia salut, per prendre responsabilitat de nosaltres mateixes en un moment on aquesta responsabilitat queda delegada a un sistema sanitari cada cop més privatitzat al que li trobem importants mancances. Així, hem decidit reunir-nos periòdicament per experimentar i profunditzar en diferents temàtiques o enfocaments de la salut i així poder estar més sanes i ser més felices!
Contacte: gac-salut@googlegroups.com

La Gatzara: Entitat cultural amb l’objectiu d’apropar la cultura al jovent aglutinant en una sola entitat diverses seccions amb un punt de vista diferent i amb ganes d’innovar i buscar noves maneres de transmetre els nostres sentiments i inquietuds. Actualment tenim al grup de percussió Batrakes, a la guita Rauxa, un gegant boig, un grup de diables i estem començant amb malabars de foc.
Contacte: juntaalternativacultural@googlegrups.com
ateneu_guixa

La Guixa: Cooperativa de consum ecològic en defensa de l’agro-ecologia i el consum responsable i de proximitat.
Contacte: laguixamanresa@gmail.com

ateneu_manrea_antifaManresa antifeixista: Col·lectiu antifeixista i anticapitalista que es reuneix periòdicament  a Manresa.
Contacte:  manresaantifeixista@gmail.comateneu_manrusia_vandelpalManrúsia Van del Pal :  colla bastonera autogestionada que tenim com a objectiu principal difondre el ball de bastons i la cultura popular més enllà dels circuïts tradicionals. El segell propi del grup és la innovació en els passos, la nostra formació totalment autodidàctica i col·lectiva, i un vestuari original que queda lluny de l’habitual. Ens trobem cada dimarts a 2/4 9 del vespre a l’Ateneu La Sèquia. S’hi vols afegir-te a la colla només cal que vinguis amb moltes ganes de donar cops de bastó; la resta ho farem entre totes!
Contacte: manrussiavandelpal@gmail.com

ateneu_phacPAHC BAGES (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme): Organització d’empoderament col·lectiu que porta la tasca de les PAH al Bages i lluita contra el Capitalisme.
Contacte: pahcbages@gmail.com

SEPC Manresa: Sindicat d’estudiants que treballa per a la autoorganització, formació i defensa dels drets com a estudiants i persones als Països Catalans.

Xicoia: Col·lectiu que treballa en l’educació i genera activitats tant per infants com per adultes que permetin compartir projectes i espais d ejoc, reflexió, debat… basats en una educació que promou la llibertat, igualtat, feminisme, cooperació, ecologisme, empoderament, interculturalitat, felicitat, solidaritat i autonomia individual i col·lectiva. Estem disposades a treballar en aquesta línia generant alternatives educatives al model d’educació convencional i de la mercantilització.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada