dissabte, 4 d’octubre del 2014

Comunicat de les YPG (3-10-2014)

Els atacs terroristes d'Islamic State (IS) amb l'objectiu d'ocupar Kobanê i eliminar els kurds que van iniciar-se el 15 de setembre continuen per 18è dia, la resistència heroica de les nostres continua al mateix temps, els mercenaris d'IS amb artilleria pesada i atacs bàrbars està provant d'avançar i entrar a la ciutat.

Nosaltres, les Forces de Defensa Popular (YPG), tal i com vam prometre al nostre poble de Rojava des de fa tres anys, som capaços de protegir aquesta terra i la nostra nació des d'Efrin fins a la regió de Jaz'ah. Sigui quina sigui la situació, restem compromesos a les nostres creences i durem a terme les nostres obligacions històriques.

El poble kurd i els nostres amics poden estar segurs, Kobanê no caurà. Expressarem la resistència del segle a Kobanê, cada carrer i casa a Kobanê es convertirà en una tomba pels mercenaris d'IS, l'eliminació de l'organització terrorista d'IS començarà per Kobanê, la resistència a la població de Kobanê esdevé cada vegada més gran i derrotarà IS.

Alguns canals i mitjans estan afirmant des de fa 18 dies que Kobanê ha caigut en les mans dels terroristes d'IS, haurien de deixar de fabricar mentides, aquests somnis roses no són reals, i nosaltres com a Forces de Defensa Popular (YPG), farem tot el necessari per acabar amb IS a la regió.

Tothom ha de saber que anem a acabar amb IS a la terra de Kobanê, aconseguirem la victòria a Rojava, per una Síria democràtica i ho anunciarem al món sencer.

Cridem a tots els homes i dones joves de Kurdistan i a tots aquells que estimen la llibertat i la democràcia a venir i ser part de la resistència, a unir-se a les valenets unitats i combatre per amor a la humanitat davant el terrorisme.

Comandament General de les Forces de Defensa Popular (YPG)

* El comunicat d'YPG utilitza les sigles ISIS (Islamic State in Iraq and Syria, Estat Islàmic de l'Iraq i Síria) tot i que actualment utilitza la denominació Islamic State (IS).

** La denominació habitual de Kobanê no és utilitzada al comunicat sinó la menys comuna de Kobani.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada