dijous, 16 d’octubre del 2014

Concentració per Kobanê a l'UB


L’Assemblea Campus Nord et volem convidar a una concentració en favor de la població kurda a Kobane i la seva resistència contra l’exèrcit integrista musulmà de ISIS. Aquest acte el convoca un grup de doctorands i estudiants de màster kurds i iranians, i nosaltres ens hi hem volgut sumar.

Com bé sabràs, ISIS continua expandint-se pel Pròxim Orient, i fa setmanes que el front més actiu és el de Síria. En aquesta regió de tradició kurda, el districte de Kobane està resistint amb les milícies populars constituïdes des de la revolució siriana. Malgrat l’interès comú de la OTAN contra ISIS, Turquia està bloquejant l’ajuda militar i logística a la regió, i tancant les fronteres per impedir evacuacions des del front i que més kurds turcs s’afegeixin a la lluita. Turquia es nega a col·laborar-hi, amb l’interès d’afeblir tant com sigui possible el poble kurd, un poble també present a Turquia que “els porta molts problemes”.

El poble kurd porta dos anys organitzant-se en la Síria oblidada per la guerra civil amb idees municipalistes, posant els drets humans, els drets de les dones i de les cultures oprimides per sobre de tot.

Per això et demanem que t’uneixis a nosaltres:

· Divendres 17d’octubre, a les 11:50h
· A la plaça de Telecomunicacions del Campus Nord


Donem el nostre suport als estudiants kurds i iranians i fem arribar un missatge de solidaritat als kurds assetjats!

Per a saber-ne més:

– KurdisCat, Comitè Català de Solidaritat amb Kurdistan

1 comentaris:

  • Tas says:
    18 d’octubre del 2014, a les 18:00

    la concentració va ser a la UPC no a la UB.

Publica un comentari a l'entrada