dissabte, 18 d’octubre del 2014

Declaració de la Presidència de la Regió de Kurdistan sobre Kobanê

Des de l'inici de les amenaces i atacs per part dels terroristes d'Estat Islàmic (IS) a Kobanê, la Presidència de la Regió del Kurdistan va anunciar el seu suport a la ciutat i el poble de l'Oest del Kurdistan. 

El president kurd Masud Barzani ha estat fent seguiment amb angoixa a la situació de Kobani i les seves persones desplaçades. Barzani en un missatge difós el 19 de setembre de 2014, va demanar a la comunitat internacional de protegir la ciutat kurda dels atacs terroristes.

Després dels esdeveniments recents i de l'augment dels atacs terroristes de Kobanê, el President de la Regió del Kurdistan reitera la mateixa postura i demana als països de la coalició internacional en la guerra contra és cooperar amb els residents i combatents Kobanê.

El President Barzani també exigeix ​​a la comunitat internacional ajuda pels desplaçats que s'han refugiat a les zones frontereres al nord de la ciutat.

En aquesta situació a la que Kobanê ara s'enfronta, la Presidència de la regió del Kurdistan i la seva gent posen l'accent en el seu suport i la seva aliança amb els seus germans i germanes en Kobanê i el Kurdistan occidental en el seu conjunt.


Dr Fuad Hussein, Cap de Gabinet del President del Kurdistan Regió Masoud Barzani

1 comentaris:

  • Anònim says:
    18 d’octubre del 2014, a les 22:06

    Barzani é un corrupto e un nefasto presidente dos kurdos de Iraq. Abandonou á súa sorte os ezidis en Sinjar, mantén un embargo sobre Rojava desde o inicio, fixo cavar unha trincheira para impedir o paso desde Rojava ao KRG, detivo os envíos que desde o PUK se fixeron de armas a Kobane e non enviou nin unha soa bala aos seus compatriotas de Kobane. Só palabrería para tentar resucitar o que agora mesmo é, un cadáver político.

Publica un comentari a l'entrada