dimecres, 8 d’octubre del 2014

Concentració per Kobanê demà a Madrid

Després des mesos d’atacs, el passat 15 de setembre el grup fonamentalista Estat Islàmic (IS) va trencar la línia de front a la regió Síria de Kobanê i va posar setge a la ciutat. Els grups kurds d’autodefensa de Kobanê han posat una heroica resistència tot i la inferioritat numèrica i d’armes.

Kobanê va proclamar la seva autonomia dins de Síria el passat 26 de gener i és un petit enclavament kurd a la frontera amb Turquia. L’IS ha anunciat que assassinarà tots els kurds que capturi i les seves amenaces s’han mostrat fins ara reals davant de les càmeres de tot el món.

Per tal de mostrar la solidaritat amb Kobanê, denunciar el silenci de la comunitat internacional i demanar una intervenció que eviti una veritable matança hem convocat, amb d’altres entitats i individuals una:

CONCENTRACIÓ a MADRID

Dijous 9 d’Octubre de 2.104 - 16:30

Plaza de Sol

El lema de la concentració, convocada pel Comité de Solidaridad con Rojava y el Pueblo Kurdo, és 'Contra l'Estat Islàmic i els seus col·laboradors turcs. Pels drets del poble kurd. Solidaritat amb els defensors de Kobanê'

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada