dilluns, 6 d’octubre del 2014

Comunicat d'YPG fent balanç dels combats d'ahir i l'acció suïcida d'Arîn MîrkanEls atacs terroristes d'ISIS que tenen com a objectiu l'ocupació de Kobanê i l'eliminació de la voluntat kurda estan continuan fins al moment i han entrat en el seu vintè dia, la resistència sense comparació de les nostres unitats ens capacita per mostrar-la al món.

Des d'ahir al matí, els xocs violents no s'han aturat, al front est i sud de la ciutat van tenir lloc els combats més durs, en confrontacions directes van morir 74 dels mercenaris d'ISIS (*) segons ens han confirmat les nostres tropes.

Com a resultat de la remarcable resistència de les nostres unitats en tots els eixos de la ciutat foren refusats tot els atacs invasors, 15 dels nostres camarades van patir martiri en acció enfrontant-se als mercenaris amb totes les seves forces.

Dels nostres màrtirs fou valenta la camarada Arîn, fou capaç de dur a terme una acció fedai (**) i matar dotzenes de mercenaris d'ISIS aturant el seu avanç, una voluntat tant forta i la determinació mostrada per la nostra camarada Arîn serà l'esperit de resistència que hi ha en els cors dels nostres combatents de les Forces de Defensa Popular i les Forces de Defensa Femenines. Si cal, tots els nostres combatents, seran la camarada Arîn i no permetran als mercenaris satisfer els seus desitjos sigui quin sigui el cost.

6 d'Octubre de 2.014

Comandament General de les Forces de Defensa Popular (YPG)

* El comunicat d'YPG utilitza les sigles ISIS (Islamic State in Iraq and Syria, Estat Islàmic de l'Iraq i Síria) tot i que actualment utilitza la denominació Islamic State (IS).

** Fedai: suïcida

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada