divendres, 31 d’octubre del 2014

Concentració a València en suport al poble kurd


Amb el lema "«No passaran!!» València amb la lluita dels kurds contra el feixisme" diverses associacions i col·lectius de la ciutat del Túria es volem sumar a la crida internacional a manifestar-se el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd que resisteix a Kobane i en contra de l'ofensiva de l'anomenat Estat Islàmic d'Iraq i Síria (ISIS).

Les associacions i col·lectius de València que es manifestaran el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd han publicat un manifest on entre d'altres coses s'afirma que "El model polític que els kurds van establir a Rojova es basa en una administració secular, no-sectària que practica la democràcia des de la unitat i la diversitat alhora. És contra aquest model social avançat que lluita, fonamentalment, el fanatisme d'ISIS." i que "Els Estats Units d'Amèrica ha bombardejat posicions de l'ISIS només quan mediàticament s'ha començat a conèixer-se la situació, mentre que Turquia, membre també de la coalició, es nega a obrir les fronteres per permetre els kurds de Kobane rebre assistència. Només sota pressió internacional, han facilitat l'entrada de kurds peshmergues i armament amb comptagotes".

Els organitzadors de la manifestació expressen també tota la seva solidaritat amb el poble kurd i la seua resistència heroica contra l'ISIS i reclamen major col·laboració internacional en la seua causa afirmant que "la resistència dels kurds a Kobane és la resistència de la Humanitat contra la intolerància, per la justícia i la democràcia real.".

Font: Llibertat.cat

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada