dimecres, 8 d’abril del 2015

Combats simultanis al cantó de Cizîrê (Kurdistan de Síria)

Els enfrontaments entre les forces kurdes i l'Estat Islàmic continuen en els límits occidentals del cantó sirià de Cizîrê, a Rojava. Combatents de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) i de les Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) han llançat atacs simultanis contra els grups islamistes a molts punts de Cizîrê la nit del 6 d'abril.

El comunicat de l'oficina de premsa de les YPG informa que guerrillers/es d'YPG / YPJ van llançar un atac contra una columna islamista que va intentar infiltrar-se a l'àrea de Tell Xenzir de Serêkaniyê, matant a tres membres del grup. A més les Unitats de Defensa vna llançar atacs simultanis contra l'IS als pobles de Tell Baz i Tell Fyeda situats entre al-Hassakah i Tell Temir on van morir tres fonamentalistes més.
Per la seva part els membres de l'IS van llançar atacs contra els llogarets de Tell Shamiran i Tell Nasir amb morter i armes pesades ahir a la nit, a les que les forces de YPG / YPJ respondre fortament.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada