dimecres, 22 d’abril del 2015

Actes amb KurdisCat aquesta setmana a Poble Nou (Barcelona), Vilassar de Mar i ValènciaAquesta setmana seguirem amb nous actes sobre el Kurdistan. La primera cita és l'inici del cicle ´Re-existències' de l'Ateneu Popular Flor de Maig al barri del Poble Nou de Barcelona. 'Re-existències' és una proposta d’activitats de l’Ateneu Flor de Maig que tracta d’acollir un marc d’acció que permeti la reflexió, la difusió, el debat, l’intercanvi i la creació entorn a diferents iniciatives i realitats soci-polítiques i culturals. Resistència com a manera de pensar, actuar i subvertir les estructures de dominació i poder. Existència com a mecanisme de coexistència, de creació i dissidència en les estructures normatives de control. Es tracta d'una desena d'actes (veure cartell adjunt amb el detall). El primer versarà sobre el Confederalisme Democràtic "reptes d'un model revolucionari". Serà el 22 d'abril a dos quarts de vuit al Carrer Doctor Trueta, 195 de Barcelona.

Dos dies després Arran de Vilassar de Mar ha convidat KurdisCat a la xerrada 'La revolució de les dones al Kurdistan sirià'. A l'acte hi intevindrà Dara Zagros doncs finalment no ha estat possible la presència de Coni Docolomansky i continuarà amb una cafeta i el pd Porco Rosso. Serà a la Biblioteca crítica Hypathia a dos quarts de vuit, a la carretera de Cabrils cantonada amb el Carrer Sant Roc.

Finalment, i dins del marc de la XV Mostra del llibre anarquista de la ciutat de València s'ha organitzat la presentació del llibre 'El experimento de Rojava' traduït i publicat per Hèctor Martínez que en serà el ponent. L'acte comença a les tres de la tarda al Solar Corona, al Carrer Corona, 36 de València. El títol de la xerrada és 'Comunalisme, feminisme i anti-fonamentalisme a l'Orient Mitjà'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada