dimarts, 28 d’abril del 2015

Presentacions de 'Kurdistan. el poble del sol'

Dimecres 29 d'abril a La Torna (Gràcia, Barcelona) es presentarà el nou llibre 'Kurdistan, el poble del sol'. serà a les 8 del vespre. Editat per Tigre de Paper el volum de gairebé 400 planes presenta el Kurdistan en tots els seus aspectes: geogràfic, religiós, social, ètnic o polític. El Kurdistan de la diàspora i també les quatre parts en que actualment està dividit: Turquia, Iran, Iraq i Síria. Inclou un capítol explicant a fons les bases teòriques del confederalisme democràtic així com la seva aplicació a Turquia o a Síria.

L'acte comptarà amb Coni Docolomansky, de Kurdistat i de Dones en Rebel·lia, de Quim Arrufat, diputat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i de l'autor Jordi Vàzquez.

A Granollers es farà una segona presentació amb el militant kurd Dara Zagros, de KurdisCat, Jordi Vàzquez i l'Editorial Tigre de Paper. Serà a Menjars Anònims el dia 8 de maig a les 7 del vespre.

D'altra banda el mateix dia 29, a les tres de la tarda, Hèctor Martínez realitzarà una xerrada al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona sobre 'El Kurdistan, la resistència de Kobanê'. Està organitzat per l'Assemblea Anarquista i la Federació d'Estudiants Anarquistes.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada