dissabte, 12 de setembre del 2015

'Kurdistan, el poble del sol' presentat a OlesaEl dia 10 es va presentar 'Kurdistan, el poble del sol' a Olesa de Montserrat en el marc del quart aniversari del Casal La Fona d'Olesa de Montserrat. La Fona és un actiu grup de joves independentistes que han estat treballant el vessant internacionalista amb actes similars sobre Palestina i el Sàhara.

Degut a la pluja es va haver de traslladar a darrera hora l'emplaçament. Una desena de persones van compartir les impressions amb Jordi Vàzquez, l'autor del llibre, i es va fer un debat sobre el Kurdistan en general. El fet que una de les participants hagi tornat recentment de Palestina va enriquir el debat amb les diferències/similituds entre els dos processos. També es va parlar de possible cooperació de solidaritat amb el Kurdistan centrant-se en la reconstrucció de la població de Kobanê.

A part d'aquest acte hi va haver un taller de ball de bastons, concert, i la marxa de torxes del vespre anterior a la Diada. A part d'una panera es va sortejar un exemplar del llibre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada