dilluns, 14 de setembre del 2015

Ultres turcs ataquen també refugiats kurds a Europa

Dos atacs separats però coincidents en el temps han dut les agressions contra la població kurda a Europa. Fou el 12 de setembre a Hannover, Alemanya i Berna, Suïssa. Els dos atacs han deixat a un home kurd al qui s'havia tallat la gola en condició estable després de la cirurgia d'emergència i una vintena de ferits brutalment atropellats per un cotxe. 
 
A Hannover, Alemanya un grup de sis imperialistes turcs va atacar un xicot de 25 anys amb ganivets al coll. Malgrat certes notícies de la seva defunció, finalment resta estable després de ser operat. Els homes que van atacar, va fugir del lloc immediatament i no van ser detinguts per la policia. A Berna un cotxe va atacar premeditadament una marxa kurda fent mitja volta i aconseguint fugir.
El cotxe de l'agressió de Berna ja ha estat identificat i el seu propietari és turc.

El tercer atac s'ha produït la matinada del 14 de setembre a la capital sueca. Un local cultural kurd a Estocolm ha estat l'objectiu d'una bomba amb la clara intenció de terroritzar la comunitat refugiada kurda a la ciutat que, aquest cap de setmana, s'havia mobilitzat contra el setge a la ciutat de Cizre (Kurdistan de Turquia). 


Foto: Björn Lockström 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada