dimarts, 14 de març del 2017

El batlle d'Anvers, independentista flamenc, prohibeix un acte neofeixista turc


Bart De Wever, l'alcalde d'Anvers, ha prohibit una reunió de l'extrema dreta del partit MHP turc, sovint referit com els "Llops grisos". Les autoritats de la ciutat va demanar a la policia local una anàlisi de seguretat. La policia ha informat avuide la prohibició de la reunió. De Weber és un dels líders de la Nova Aliança Flamenca (N-VA), que se centra en la independència de Flandes.

La policia suggereix que l'ordre públic podria veure's amenaçat si la reunió es realitza. El partit flamenc Vlaams Belangva anunciar que organitzaria una "contra manifestació" si la reunió es du a terme. Aquesta és la segona ocasió que aquesta reunió serà prohibida a Anvers. L'última vegada es va prohibir per dur-se a terme a un espai públic. Aquesta vegada la reunió estava prevista en un lloc privat.

Una reunió similar a la ciutat de Genk Limburg també és impugnada pel partit nacionalista flamenc N-VA. Allà, però, l'alcalde demòcrata cristià local ha decidit deixar que la reunió segueixi endavant. La N-VA va insisteix que no és adequat per als líders turcs per fer campanya a Bèlgica. Els turcs van a les urnes el 16 d'abril en un referèndum per a instal·lar un règim presidencial.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada