diumenge, 12 de març del 2017

SDF recupera les zones perdudes a l'oest de Manbij davant paramilitars pro turcs
L´agència iraniana Fars citant el diari de llengua àrab al-Watan informa que els combatents de les Forces Democràtiques Sirianes (SDF) han recuperat, a l'assalt, les poblacions ocupades pels paramilitars pro turc recolzats per Ankara.

El diari va afegir que els combatents van infligir fortes baixes en els militants de l'Operació Escut de l'Eufrates i van matar a un dels comandants del front Al-Shamiyah.

Al-Watan va assenyalar que els combatents SDF han fortificat les seves posicions davant les amenaces turques. Des de divendres els enfrontaments es van intensificar entre SDF i pro turcs, als voltants de la localitat de Manbij. Més de 10 paramilitars  de les forces recolzades per Turquia van morir en l'intercanvi de foc.

L'agència de notícies Ana també va publicar fotos de les tropes del govern sirià, funcionaris russos i forces SDF després de mantenir una reunió trilateral a la regió Manbij. Sputnik afirma que el Consell Militar de Manbij ha lliurat el control de sis llogarets a les tropes de l'exèrcit àrab sirià (SAA). Sputnik ha afegit que els pobles estaven en la línia de contacte amb les forces de l'Operació Escut de l'Eufrates liderada per Turquia en Manbij. Es troben a uns 22 quilòmetres a l'oest de Manbij.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada