dilluns, 20 de març del 2017

YPG tanca un acord amb Rússia de formació i establiment d'una base militar

Rêdûr Xelîl, portaveu de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) ha anunciat, avui, un acord militar amb Rússia tancat el 19 de març:

"La presència de tropes russes al districte Cindirês, al Cantó autònom d'Efrîn, Rojava, s'està duent a terme de conformitat amb un acord fet entre les nostres forces i l'exèrcit rus. Segons l'acord, l'exèrcit rus oferirà entrenament militar als combatents per a la lluita contra el terrorisme. Tenim relacions directes amb Rússia i les tropes russes proporcionaran contribució a la formació de les nostres forces en les tècniques i mètodes de combat moderns.

Aquest és un pas positiu en l'àmbit de la lluita contra el terrorisme a Síria. Després del que les nostres forces han demostrat en la lluita contra el terrorisme, moltes altres forces volen participar en ajudar a les nostres unitats". Reuters ha confirmat l'acord i ha afegit que Rússia establirà una base estable a Cindirês. "Les tropes russes ja han arribat a la seva posició a la regió d'Efrîn amb vehicles militars i blindats". Xelîl assegura que "és el primer acord d'aquest tipus". Segons Reuters la base s'ha establert a Cindirês, una localitat que ha patit els atacs de Turquia i les seves forces paramilitars auxiliars.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada