dissabte, 4 de març del 2017

Funeral per 5 milicians del Consell Militar de Manbij


Els cinc milicians de les Forces Democràtiques Sirianes (SDF) ha mort en els combats contra les tropes d'ocupació turques i els seus auxiliars sirians de l'Exèrcit Sirià Lliure (FSA) i Ahrar al Sham/Front Islàmic. Sherwan Derwish, comandant del Consell Militar de Manbij ha participat al funeral i ha assegurat que continuaran defensant el seu poble de l'agressió turca sense sentit.

Paral·lelament el Consell Militar de Manbij ha recuperat Jubb al Hamir fent públic un vídeo dins de la localitat amb diversos paramilitars pro turcs abatuts. El primer comboi d'ajuda russa també ha arribat a la zona i ha repartit aliments davant la premsa eslava. Simultàniament els Estats Units han anunciat el desplegament militar a l'oest de Manbij que han definit com "una acció deliberada per assegurar que els membres de la coalició i les seves forces associades, aturen l'agressió i es centren en derrotar l'Estat Islàmic. La coalició contra l'IS ha incrementat la seva presència a, i al voltant de, Manbij per assegurar-ne la governabilitat i que no hi hagi una presència persistent de les YPG" com exigeix Turquia.
 Imatges d'aquesta tarda de l'enviament de més armament militar per a l'agressió imperialista turca a Síria

Tot plegat no ha servit per aturar a Erdogan. Un immens comboi d'armament i vehicles blindats creua, hores d'ara, la frontera siriana per a incrementar la campanya contra el Consell Militar de Manbij. El ministre d'afers exteriors turcs ha assegurat que saben que les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) són a Manbij i hi arribaran o la bombardejaran.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada