dimarts, 6 de febrer del 2018

Ja són 449 les persones detingudes per missatges a xarxes socials sobre Efrîn per "incitació a l'odi"

El Ministeri de l'Interior va anunciar que 449 persones han estat detingudes a causa de les seves comunicacions de mitjans socials sobre l'operació terrorista turca d'Efrîn i 124 persones van ser detingudes per participar en les manifestacions organitzades en protesta contra l'operació des del 20 de gener quan va començar l'ofensiva. En total, 573 persones han estat detingudes per protestar contra l'ofensiva.

Deu persones van ser detingudes aquest matí a causa de les seves comunicacions de mitjans socials sobre l'operació d'Afrin a Konya. Els equips de la Direcció de Seguretat contra la Seguretat de Konya van llançar una operació sobre la base que 14 persones, que es deien "membres de l'organització  PKK (Partit dels Treballadors del Kurdistan)", van recolzar l'organització i els seus atacs (sic) a Efrîn a les xarxes socials ". La fiscalia va dictar les garanties de detenció per les 14 persones sota càrrecs de "propaganda d'una organització terrorista" i "incitació a la gent a l'odi i l'hostilitat".

Almenys 34 persones han acabat empresonades a causa de les seves publicacions de mitjans socials del 20 de gener al 1 de febrer.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada