diumenge, 18 de febrer del 2018

"Síria ha de tancar l'espai aeri al govern de Turquia"


Nuri Mehmud ha comentat amb Sputnik la situació que es viu actualment a Efrîn, on les Forces Armades de Turquia prossegueixen amb la invasió contra les forces autòctones kurdes. El portaveu militar va destacar que fa ja quatre setmanes que l'Exèrcit turc, mercenaris islamistes i l'Exèrcit Lliure Sirià (FSA) ataquen Efrîn. La seva aviació realitza bombardejos massius des de l'aire mentre que els seus combatents utilitzen armes pesades.
"A molts països no els importa el destí d' Efrîn, tot i que haurien d'estar defensant la ciutat de l'agressió de les Forces Armades de Turquia. Si el règim sirià es considera a si mateix amo d'aquests territoris ha de tancar l'espai aeri de Síria a l'aviació turca i complir els seus compromisos pel que fa a la defensa de', que forma part del poble sirià. Fins a la data no hem abordat aquest problema en les negociacions amb les autoritats sirianes ", ha recalcat Mehmud.

El 20 de gener de 2018 el Estat Major turc va anunciar l'inici de la invasió contra les posicions kurdes a la regió siriana de Efrîn. L'ofensiva va començar el 19 de gener de 2018 amb bombardejos aeris contra tropes de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada